Η εταιρεία μας

Η ιστορία του καφεκοπτείου Ρουσόπουλου ξεκινάει το 1954, όταν ο Χρήστος και Δημήτρης Ρουσόπουλος άνοιξαν το πρώτο μαγαζί στην Ελευθερούπολη Καβάλας.Τότε ήταν και η αρχή της μύησης τους στην τέχνη του Ελληνικού καφέ. Με την πάροδο των χρόνων ανακάλυψαν τα μυστικά της.
Εκλεκτές ποικιλίες , κατάλληλο ψήσιμο, ιδανικό άλεσμα έδωσαν σιγά-σιγά το άρτιο αποτέλεσμα(άρωμα και γεύση).Σήμερα το καφεκοπτείο βρίσκεται στο κέντρο της Ελευθερούπολης και συγκεκριμένα στην οδό Φρίξου Παπαχρηστίδη 118.Αυτήν την στιγμή η εταιρία Αφοί Ρουσόπουλοι Ο.Ε  βρίσκεται υπό την διεύθυνση του Παναγιώτη και Μεθοδίου Ρουσόπουλου, οι οποίοι από το 1989 συνεχίζουν  την παράδοση της προηγούμενης γενιάς.
Η τέχνη και η πείρα στην επεξεργασία του καφέ είναι τα εφόδια που κληρονόμησαν για να προχωρήσουν στα σύγχρονα προϊόντα.
Ο καφές φίλτρου και espresso από εκλεκτά χαρμάνια στέκονται επάξια δίπλα στον παραδοσιακό Ελληνικό καφέ!

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ
Η επεξεργασία του καφέ γίνεται με σύγχρονα μηχανήματα στο ιδιόκτητο κατάστημα μας όπου καθημερινά εξυπηρετούμε πολλούς λάτρεις του καφέ!


Η επιλογή αγνού και ποιοτικού κόκκου καφέ και η άρνηση στην χρήση τεχνητών αρωμάτων και ουσιών είναι η σταθερή μας αξία.
Έτσι συνεχίζουμε να αποκτούμε όλο και περισσότερους φανατικούς φίλους!

Οι πελάτες μας απαιτούν Άρωμα και Γεύση!
Αυτά προσφέρουμε αναλλοίωτα εδώ και 69χρόνια!!!
                                                                                                                      


Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.