Όροι Χρήσης


Ο παρών διαδικτυακός τόπος αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας Αφοί Ρουσόπουλοι Ο.Ε . Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Ελευθερούπολη Καβάλας, οδός Φρ. Παπαχρηστίδη 118, T.Κ. 64100.


Όροι και προϋποθέσεις Πωλήσεων


Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται.
Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους οφείλει να αποφύγει τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και κάθε συναλλαγή με αυτό. Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.


Παραγγελίες


Ο πελάτης / χρήστης θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένο μέλος στην ιστοσελίδα μας, έτσι ώστε να έχει ήδη καταχωρήσει τα απαιτούμενα στοιχεία για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του [ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, Κωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password)].


Οι παραγγελίες δίνονται διαδικτυακώς εγγράφως με την συμπλήρωση και αποστολή της Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστότοπο e-kafes.gr και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές από την Αφοί Ρουσόπουλοι Ο.Ε με σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας που θα λάβετε με την Επιβεβαίωση Καταχώρησης.


Στις αναγραφόμενες τιμές λιανικής των διάφορων προϊόντων που υπάρχουν στις σελίδες του ιστοτόπου συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α.


Οι προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων ή μέχρι παύσης της χρονικής ισχύος τους.


Ακύρωση  / Αλλαγή παραγγελίας


Μπορείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την παραγγελία σας καλώντας μας στο 25920-22427 ή μέσω e-mail στο info@e-kafes.gr.
Ανάλογα με το στάδιο που βρίσκεται η παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.
Αν ακυρώσετε την παραγγελία όταν τα προϊόντα βρίσκονται στον μεταφορέα, θα πρέπει να πληρώσετε τα έξοδα αποστολής (αποστολή προς τον πελάτη και επιστροφή στην εταιρεία).